Eilina_Princ Admin
Pranešimų skaičius : 397 Join date : 2008-09-21 Age : 29 Miestas : Godriko Dauba
| Temos pavadinimas: Hagrido namas Antr. 09 23, 2008 6:08 am | |
| Cia gyvena Hagridas misko sargas ((kol kas nera Hagrido todel uz ji teks parasyti jums)) | |
|
Fler Delakur GG vadove, mokytoja direktores pavaduotoja
Pranešimų skaičius : 606 Join date : 2008-09-24 Miestas : Londonas, Grimaldzio a. 12
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido namas Pen. 10 03, 2008 9:26 am | |
| I Hagrido trobeles duris pasibelde Fler Delakur. Uz duzu kazkas sudunksejo, suduzo. Pradejo skalyti iltis. - Pasitrauk, Iltie!!! Aaa ,panele Delakur, prasom prasom i widu. Gal arbatos, wiskio, wiskio?- klausia Hagridas? - Gal arbatos, Hagridai. Turiu tau wiena uzduoti kuri man regis tau patiks. Gal galetum ir be abejo noretum waikus su Kietasprandziu supazintinti? Aisku jei mokytoja nepriestaraus... - Ooo, su malonumu, bet... -Zinau, zinau, jie gali buti pawojingi, tik jei nesuerzinsi. Mokiniams bus pranesta, na o man jau metas, iki! - Iki profesore! | |
|
Hermiona Įkyrėlė
Pranešimų skaičius : 16 Join date : 2008-09-23
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido namas Št. 10 04, 2008 12:50 am | |
| Atsiradusi prie Hagrido trobeles Hermiona nuejo link duru ir pabarskino i jas. Tada isgirdo Ilties lojima ir sunkius zinksnius. - Kas cia? - Tarai Hagridas - Cia as, Hermiona! - linksmai susunka. Hagridas atidaro duris ir tvirtai apkabina Hermiona. Ta net padusta jo glebyje, nes jis ja per daug suspaude. - Kaip tau sekas? - susidomi Hagridas - Ak, Hagridai. Dar tik kelios dienos kaip dirbu. Nieko idomaus dar neivyko. O kaip tau sekasi? - Na... Po truputi. Gal arbatos? - O taip. Nueina paimti kibiro dydzio puodelio ir atnesa Hermionai prie stalo. Tada uzkaicia vandeni ir padaro jai avieciu arbatos. Hermiona paemusi puodeli po truputi gere arbata. - Na, Hagridai man jau metas? - Jau?!! - nustebo jis. - O taip. Turiu dar nuivykti i minisreija. Jaigu galesiu atvyksiu kita diena. - Ir apkabinusi ji isbega is trobeles. | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Hagrido namas | |
| |
|