| Auksines Frazes | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Kiro Grifu Gustos ketvirtakursis
Pranešimų skaičius : 474 Join date : 2008-11-28 Miestas : London
| Temos pavadinimas: Auksines Frazes Tr. 01 07, 2009 12:37 pm | |
| na tai papasokit nugirstas juokingas Frazes | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Št. 01 17, 2009 12:35 pm | |
| lietuviu kalbos mokytoja susinervinus: -zverys jus ne gyvulai | |
|
| |
Fler Delakur GG vadove, mokytoja direktores pavaduotoja
Pranešimų skaičius : 606 Join date : 2008-09-24 Miestas : Londonas, Grimaldzio a. 12
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Pir. 01 19, 2009 1:00 pm | |
| Cia buvo per etikos pamoka. Kalbejom apie zeme ir panasiai, tad mokytoja tare: -Mes viska imame is zemes : vandeni, zemes, kura ir t.t... jei i zeme nieko neidesime ji subliuks, kaip balionas is kurio ispuciamas oras... Tada zemeje neliks gyvybes! Ne, as jusu negasdinu, tik sakau tiesa. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Pir. 01 19, 2009 1:12 pm | |
| Geras xDDD
na as mokaus anglijoj...tai va toks bairis...Istorijos pabaiga. jau stovim ir laukiam skambuciu kai prie manes prieina klasiokas - how to say hi you languoge?- klausia -labas -Kane come here- pasaukia drauga. tas ateina ir pirmasis vel klausia - how to say by you languoge? - ate -ate- abu pakartoja pirmasis vel klausia - how to say fuck off you language? - eik sikt - eik sikt- pakartoja mokytoja: -kane, thomas go in your place please - eik sikt- abu kartu pasako mokytojai | |
|
| |
Pranešimų skaičius : 606 Join date : 2008-09-24 Miestas : Londonas, Grimaldzio a. 12
| |
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Pir. 01 19, 2009 1:25 pm | |
| xD as ir prisiminiau viena bairi per vokieciu. mokemes apie kambarius. ir reikeje pasakyt kiek namuose yra miegamuju, ir kitokiu kambariu. na ir liepe pasakyt tokiai akibai ta ir sako -mano name yra 9 miegamiej...-pradejo bet ja nutrauke toksai Adnaan - jei pas tave 9 miegamieji tai as David Backam dede... | |
|
| |
Gabriel Clock Varno nago mokinys penktakursis prefektas
Pranešimų skaičius : 928 Join date : 2008-11-29 Age : 30 Miestas : Verpėjo akligatvis
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Kv. 01 22, 2009 8:11 am | |
| Buvo juokingai kai per lietuvių ateina pavėlavęs klasiokas ir užrėkia ant klasės - Jėėė, lietuvių mokytojos nėra!!! - klasėje buvo šurmulys, o mokytoja kuri sėdėjo prie stalo išgirdo. Mes kai žvelgėme. XD | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Kv. 01 22, 2009 11:30 am | |
| Buvo rytas ir man reikejo pazadint brolius. iejus i kambari uzdegiau sviesa nes tingejau iki ju kastis. jie iskart pabudo - ziureke. isjunk sviesa- iskart pradejo vienas - tau taip pat labas rytas- atsakiau | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Kv. 01 22, 2009 11:38 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Pen. 01 30, 2009 9:33 am | |
| Prancu, reikia pristatyti salia esanti zmogu, ta prasme koks jo vardas ir kiek jam metu. na visi pasako ka reikia, ir ateina Aidin eile (jis sedi vienas) - Je tu presente chaise, Elle a cinquante (liet. pristatau jums kede, jai 50 metu)
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Pen. 01 30, 2009 9:42 am | |
| Cia is Ostino Paverso filmo: "Laba diena, aukso pieva" | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Pen. 01 30, 2009 9:55 am | |
| Stai cia keletas auksiniu Cinema Bizarre Fraziu xD Juokingos Shin citatos is interviu
-Ką pirmiausiai pagalvoji pabudęs ryte? -Ryte būnu per daug pavargęs, kad galvočiau. -Kokios dažiausiai tavo mintys prieš miegą? -Vakare aš būnu per daug pavargęs galvoti. -Žmonės kartais jaučia keistą jausmą pilve ir juo aklai vadovaujasi. Ar tu vienas iš tų žmonių? -Aš per daug galvoju.
Iš interviu apie Lovesongs they kill me klipą: -Kodėl lėlės plikos? -Perukai buvo per daug brangūs.
-Kokiu instrumentu norėtumėte groti dėl malonumo? -Trikampiu Kls: Ar tu svarbus? Shin: O ar tai svarbu?
Strify: Aš prakišau. Shin: Aš pasipildžiau energijos. Kiro: Aš laimėjau. Shin: Oh, bjaurybė.
kažkas: RTL2 be "The dome" yra.... Strify:...kaip Kiro be plaukų lako!
Yu kažkokiam fanclubui apie Strify. "Strify.... Jis šneka ilgai... Bet kartais visai gerai.."
Kiro ir Yu žaidžia WII: Yu: "Taip, taip, aš pirmas.. Oh nuostabu!" Kiro: "Tu Wi..(pyyypt)..er! Ooops.. Šūdas.. Tss..!" ( https://www.youtube.com/watch?v=7hpCstDuMlA pats galas ;D)
Strify: "Kiro ne toks kvailas kaip atrodo"
R: Kaip manote apie asmeninę kritiką? Strify: Na, mano nuomone tai kaip subinė, kiekvienas turi savo!
YLM: Tu taip pat esi pasiutęs ? Shin: Kaip tu sužinojai?
Mod: "Kuris iš jūsų pats netvarkingiausias?" Strify: "Kiro!" Mod: "Ir kuris didžiausias moterų žudikas?" Strify: "Kiro!" xD Mod: "Ir kuris ...?" Strify: "KIROOO!"
*Shin ir jo būgnai* -Manyje ir grupėje man labiausiai patinka mano būgnai. Svarbiausias dalykas gyvenime:...ir mano būgnai. Tave supykdys:Tas, kuris sulaužys mano būgnus. Siaubas:Kaip myliu savo būgnus! Noras:Mušti būgnus. Grožis:Mano būgnai. Didelis noras:Trankyti būgnus. Veikimas:Mušti būgnus. Kai esu piktas:Groju būgnais.
-Kiro you fucking bitch kiro pribega atima mikrafona ir sako -i love you to -you gay or what? https://www.youtube.com/watch?v=Fqh5WhPXUCo&feature=related
Shin: Knygos – ,,Ar tie daiktai su raidėmis juose?‘‘ | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Pen. 01 30, 2009 10:32 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes Št. 02 14, 2009 2:08 pm | |
| stai is "uztemimmo": -Juk tu rimtai negalvojai, kad jis tau leis miegoti ant sofos, ar galvojai? | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Auksines Frazes | |
| |
|
| |
| Auksines Frazes | |
|